Mono Kleur

12 September 2011 in Tips en tricks

 

Is je huis toe aan een makeover? Ideetje nodig? Ga monochrome……

Met kleur kun je accenten geven, contrasten aanbrengen en je kunt een statement maken: door maar een enkele kleur te gebruiken. Het resultaat is altijd indrukwekkend, dat is het bijzondere van monochrome. Onafhankelijk van welke kleur je gebruikt door je te beperken op een enkele kleur tover je een kamer om in een bijzondere ruimte:

Je ziet het alles is mogelijk en het belangrijkst om op te letten is waarschijnlijk licht. In eerste instantie is het schrikken nadat een kamer volledig geschildert is in een enkele kleur maar dat went ongeloofelijk snel. Mocht je toch kiezen om een element in een andere kleur te gebruiken dan zal dat meubel, schilderij of tapijt extra in de aandacht komen. Een ander leuk aspect is dan ook de jacht op decorative voorwerpen in “jou” kleur, een aparte manier van shoppen maar bijzonder leuk.

Sooq.

Share